ТОВ "БКФ УКРСТК"
Область пошуку:
ТОВ "БКФ УКРСТК"
Київ, ул. Межигорская, 82А, офис 408
Фото  1 Відображає ізоляція Теплоизол 10 мм самоклейка ( полотно ППЕ , ламіноване металізованою плівкою). 285625

Відображає ізоляція Теплоизол 10 мм самоклейка ( полотно ППЕ , ламіноване металізованою плівкою).

55 грн
Купити
Код 285625
Постачальник ТОВ "БКФ УКРСТК"
Одиниця виміру м.кв.
Производитель Украина
Оцінка

Опис

Ізоляційний матеріал з клейким шаром на основі спіненого поліетилену із закритою пористою структурою , покрите металізованої плівкою.
Відбивна ізоляція дозволяє не тільки додати інженерних комунікацій естетичний вигляд , але й запобігти теплові втрати , оскільки металізована плівка служить дзеркалом, що відображає тепло. Це збільшує термін служби обладнання , захищає від електромагнітного та теплового випромінювання.
Теплоізоляції застосовується для тепло- і пароізоляції огороджувальних конструкцій будівель , для ізоляції трубопроводів , повітроводів , зовнішніх систем холодного і гарячого водопостачання , баків , холодильних камер , труб великого діаметру для захисту від механічних пошкоджень та ультрафіолетового випромінювання. Матеріал також використовується для ізоляції джерел тепла при будівництві лазень і саун , як відображає тепловий екран за опалювальними приладами ( радіаторами опалення), підвищуючи ефективність роботи радіатора на 20-30%.
Матеріал незамінний як теплоотражающего екрану в конструкції " тепла підлога " для підвищення ефективності обігріву. Він дозволяє знизити енерговитрати , скоротити час нагріву системи , зменшити тепловтрати .
Відбивна ізоляція найкращим чином доповнює традиційний утеплювач при будівництві будівель з низькими стелями , підвищуючи тепловий опір перекриттів без значного збільшення їх товщини.

Товщина 10 мм.

Розміри рулонів 1х50 м.

Залишити коментар

Коментарі, відгуки

Коментарів ще немає. Залишити коментар

Інші пропозиції